Geboren op 18 september 1971, opgegroeid in vele streken van Nederland, heb ik mij uiteindelijk in 2007 gevestigd in Zutphen. Hier voel ik mij thuis, zijn mijn kinderen opgegroeid, naar school gegaan en hebben wij vrienden gemaakt.
Zutphen is de plek waar ik ben thuis gekomen, na een jarenlange zoektocht.

 

 

 

 

 

Ik wil mij graag inzetten om de stad nog mooier te maken, op gebied van onderwijs, jeugd / gezin en inkomen. Ik ga voor een mooie samenwerking met inwoners en andere politieke partijen , goede debatten en kritische vragen. Doet u met ons mee?

Sinds twee jaar ben ik actief betrokken bij de politiek voor de gemeente Zutphen. Op 21 maart 2018 ben ik gekozen als raadslid. Daar ben ik trots op, trots dat de inwoners van Zutphen vertrouwen in mij hebben.

Ondank de stap alleen verder te gaan wil ik iedereen het vertrouwen geven dat alleen de naam is veranderd verder sta ik nog steeds achter dezelfde standpunten als toen u op mij gestemd heeft. Aandacht voor de jeugd, goed onderwijs van lagere school tot HBO en aandacht voor elk individu. Op een positieve manier samenwerken, daar sta ik voor.

Ik heb goed geluisterd naar de kiezers en ook naar de inwoners welke niet op mij hebben gestemd! Niet alleen de pluspunten ook kritiek neem ik ten harte.

Een sterker Zutphen, waar inwoners de kans krijgen zich te ontwikkelen, op welk niveau dan ook! Ambacht scholen naar Zutphen halen en een HBO opleiding. Groei begint bij een goede opleiding, van praktijkonderwijs tot HBO elke inwoner en elk niveau is nodig om onze stad sterk te maken.

Naast onderwijs, is werk belangrijk om je te ontwikkelen en staande te houden in deze huidige maatschappij, zodat je je erkend te voelt en het gevoel geeft dat je mee doet in de maatschappij. Ook mensen met een handicap of zoals dat zo mooi heet, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tellen mee en krijgen kansen.

Zonder een woning en de juiste zorg begin je naast een opleiding en werk niets. Zutphen kan en mag groeien, de sociale huur woningen anders verdelen en meer woningen erbij voor het middensegment. Rekening houden met jongeren en mensen die met een tegenslag te maken hebben.

Jongeren zijn de toekomst, zorg dan ook voor een toekomst in Zutphen, voldoende woningen, opleidingen en werk!

Voor mij staat betrouwbaarheid op 1, duidelijke communicatie en geen stroperige langdradige acties maar doorpakken. Zutphen opbouwen en goed kijken hoe wij moeten bezuinigen en waar wij de zaken anders aan gaan pakken om Zutphen weer sterk en gezond te maken, natuurlijk kunnen wij niet alles wat wij willen voor elkaar krijgen, daarvoor moeten wij gaan samenwerken. Geven en nemen. Samenwerken met andere partijen en inwoners van onze prachtige gemeente.

Naast mijn raadswerk werk ik als MfN mediator om conflicten op te lossen, binnen het onderwijs, arbeidszaken en echtscheidingen. Ik heb naast mijn praktijk, het scheidingsloket Zutphen en Parentshouse Zutphen opgericht, waar mensen informatie en hulp krijgen op het gebied van scheiden en ouderverstoring. Ik verbind en werk samen om tot goede resultaten te komen. Ook mijn ervaring welke ik enkele jaren geleden heb opgedaan als GMR lid, bij stichting Archipel neem ik mee in mijn werk als raadslid.

 

Wilt u met mij in gesprek dan kunt u mij bellen of een whatsapp sturen 06 29 77 57 63. mocht ik niet bereikbaar zijn app mij gerust ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.