Ik ben Heini Papperse , 68 jaar , gehuwd , vader van een zoon en drie super kleindochters .
Sinds November 2017 been ik met pensioen , Voor mijn pensioen was ik in het dagelijkse leven werkzaam bij Aparatenbouwer bij de Firma Terlet in Zutphen. Daarnaast vele jaren voetbaltrainer en teammanager op de voetbalacademie bij FC Twente. Daar komt mijn passie voor voetbal vandaan.

Ik ben een echte Zutphenees en geboren in de Barlheze in onze mooie stad! Een stad om trots op te zijn. Al is er nog veel te doen om hem weer in volle glorie te laten stralen.

Eigenlijk ben ik nooit met politiek bezig geweest , alleen vanaf de zijlijn kritiek leveren , dat was ook het moment toen ik met pensioen ging om me er eens in de keuken van de lokale politiek te kijken .

 

Sinds 2018 ben ik Forumlid , en eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat politiek een aparte tak van sport is , maar ook een zinvolle invulling van de tijd om wat te doen voor ons mooie Zutphen .
Mijn interesse gaat vooral uit naar sport , veiligheid en mobiliteit , samen met mijn collega’s van Kies Lokaal Zutphen Warnsveld en andere partijen proberen we Zutphen door een moeilijke periode te loodsen , zodat alle inwoners Van Zutphen en Warnsveld weer trots op hun stad kunnen zijn.