Kiezers praten mee niet alleen in het stemhokje

 Wij hebben goed geluisterd naar de inwoners de kennis en kunde zit bij de inwoners en ondernemers maak daar gebruik van!

Inspraak over belangrijke onderwerpen

Elke dinsdag staat onze fractie kamer open om in gesprek te gaan met inwoners en ondernemers. Afspraak maken info@kieslokaalzutphenwarnsveld.nl

Elk onderwerp krijgt aandacht.

Onze speerpunten! Jeugd, jongeren (20-35+) en Onderwijs. Bij ons gaat welzijn voor welvaart.

Samenwerken op een positieve manier.

Wij gaan voor een mooie samenwerking met andere politieke partijen , goede debatten en kritische vragen.

.

..

Jongeren zijn de toekomst, zorg dan ook voor een toekomst in Zutphen! Door beleid te maken voor voldoende woningen, opleidingen en werk!

Inwoners krijgen de kans zich te ontwikkelen, op welk niveau dan ook! Ambacht scholen naar Zutphen halen, de techniekfabriek is daarbij een goede start.  Groei begint bij een goede opleiding, van praktijkonderwijs tot HBO elke inwoner en elk niveau is nodig om onze stad sterk te maken.

Naast onderwijs, is werk belangrijk om je te ontwikkelen en staande te houden in deze huidige maatschappij. Ook mensen met een handicap of zoals dat zo mooi heet, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tellen mee en krijgen kansen. Je erkend voelen en meedoen in de maatschappij geeft een goed gevoel. iedereen telt mee.

Zonder een woning en de juiste zorg begin je naast een opleiding en werk niets. Zutphen kan en mag groeien, de sociale huur woningen anders verdelen en meer woningen erbij voor het middensegment. Rekening houden met jongeren en mensen die met een tegenslag te maken hebben.

Voor ons staat betrouwbaarheid op 1, duidelijke communicatie en geen stroperige langdradige acties maar doorpakken. Zutphen opbouwen en goed kijken hoe wij moeten bezuinigen en waar wij de zaken anders aan gaan pakken om Zutphen weer sterk en gezond te maken, natuurlijk kunnen wij niet alles wat wij willen voor elkaar krijgen, daarvoor moeten wij gaan samenwerken. Geven en nemen. Samenwerken met andere partijen en inwoners van onze prachtige gemeente. Daarbij staat op 1 : Welzijn gaat voor Welvaart!

Heeft u vragen of wilt u kennis met ons maken, mail ons gerust info@kieslokaalzutphenwarnsveld.nl